Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Suomen Kodinkonetukku Oy                                                               Y-tunnus: 0935126-1
Paulaharjuntie 20

90530 Oulu                                                                                           Puh: 044 337 9610

2. Rekisteriasiat
Asiakaspalvelumme/yhteyshenkilö vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti. Voitte olla yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@kodinkonetukku.fi
 

3. Rekisterin nimi
Suomen Kodinkonetukun asiakasrekisteri, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.
 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, sekä asiakkaiden tilausten käsittely,   asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely asiakassuhteisiin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:n mukaisiin käsittelyn yleisiin edellytyksiin (asiakassuhde).

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Yrityksen ja tai yhteisön nimi. Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki. Tiedot käsitellyistä tilauksista ja laskutustiedot
     

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, henkilön luovuttamista tiedoista, rekisteriin asiakkaaksi kirjautuessaan sekä asiakassuhteessa syntyvät tilaustiedot,sekä tiedot yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomais-toimien niin edellyttäessä.
 

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.
 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikka-kumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Rekisteriin pääsy ainoastaan nimetyillä henkilöillä ja järjestelmän ylläpidosta vastaavilla tahoilla