60cm leveä ja 185cm korkea automaattisulatteinen jääkaappi. Ylös asti ulottuva täysikorkea ovi on viimeistelty tyylikkäällä pitkällä metallikahvalla. Ilmankierto on tehostettu sisätilan yläosaan sijoitetulla puhaltimella. Laitteen takana olevat pyörät helpottavat laitteen siirtämistä. Jääkaappi on varustettu viidellä turvalasihyllyllä, tilavilla ovilokeroilla sekä vihanneslaatikolla. Laite on varustettu pitkällä 250cm liitäntäjohdolla. Lauhdutin sijaitsee laitteen takaseinässä. Sopii vierekkäin pakastinkaapin HPK258SB kanssa. Energialuokka A+.

60cm leveä ja 185cm korkea automaattisulatteinen NoFrost pakastin. Ylös asti ulottuva täysikorkea ovi on viimeistelty tyylikkäällä pitkällä metallikahvalla. Ilmankierto on tehostettu sisätilan yläosaan sijoitetulla puhaltimella. Laitteen takana olevat pyörät helpottavat laitteen siirtämistä. Laite on varustettu pitkällä 250cm liitäntäjohdolla. Lauhdutin sijaitsee laitteen takaseinässä. Sopii vierekkäin jääkaapin HJA348SB kanssa. Energialuokka A+.

60cm leveä automaattisulatteinen yhdistelmäkaappi. Korkeus 185 cm. Laitteessa elektroninen ohjaus. Jääkaappi on varustettu lasihyllyillä, tilavilla ovilokeroilla sekä vihanneslaatikolla. Ovissa on tukevat metalliset kahvat. Laite on varustettu pitkällä 250cm liitäntäjohdolla. Energialuokka A++.

55cm leveä perinteinen pakastinkaappi. Pakastimessa on 3 pakastuslaatikkoa. Oven kätisyys on käännettävissä. Tukeva metallinen kahva. Energialuokka A++.

Pidätkö silityksestä ja etsit ammattimaisia laitteita, jotka auttavat myös takaamaan silitettyjen kankaiden kestävyyden? Keraaminen rauta ADLER AD 5030 on moderni ratkaisu, joka yllättää myös ne, jotka eivät aivan halua silittää. Toiminnallisuus, käytön yksinkertaisuus ja tyylikäs muotoilu takaavat tyytyväisyyden kaikille, jotka yrittävät silittää jotain tällä laitteella! Tässä käytetyt modernit ratkaisut helpottavat materiaalien ja kankaiden hoitamista paitsi kotona myös työpaikalla. Laitteessa on tehokas 3000 W: n teho. Tämä keraamisella pohjalla oleva malli on varustettu itsepuhdistuvilla, kalkinesto-ominaisuuksilla. Suihkutustoiminto on myös käytettävissä. Suuri vesisäiliö 310ml ja jatkuva höyrynopeus 20g / min. mahdollistaa tehokkaan silityksen.

Ionisaattorilla* varustettu AD 2248 -hiustenkuivaaja on valinta poikkeuksellisen vaativille ihmisille, jotka välittävät hiuksistaan ja niiden kauniista ulkoasusta. Kuivaaja on varustettu ION-kytkimellä, jossa on ohjausvalo (kun kytketty sininen väri muuttuu vihreäksi). Lisäksi kuivaimella on itsenäinen säätö sekä ilman nopeudesta että lämpötilasta, mukaan lukien Cold Shoot -painike hiuksen lopulliseen kiinnitykseen. Kuivaimessa on irrotettava ilmansuodatin. Moderni muotoilu.
 

* Elektroninen ionisaattori tuottaa negatiivisia ioneja, jotka neutraloivat positiiviset ionit ilmassa. Ionien neutralointiprosessi vähentää taipumusta kiertymiseen ja staattisuuteen ja antaa hiuksille kiiltoa.

Tarkka ja tyylikäs trimmeri. Kahden terän ansiosta sitä voidaan käyttää viiksien tai parran leikkaamiseen. Terää voidaan käyttää kolmella välikappaleella. Mukana on myös harja laitteen puhdistamiseksi. Vaatii vain lataamisen joka on helppoa mukana toimitetun USB-kaapelin ansiosta, joten voit käyttää sitä milloin tahansa ja missä tahansa. Laitteessa on myös kirkas LED valo.

AD 1280 keraaminen vedenkeitin on täydellinen yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaisuutta, toisaalta perinteistä raaka-ainetta: keramiikkaa ja toisaalta sähkösyöttöä. Keramiikka ei muuta veden makua. Sen avulla voit keittää nopeasti vettä 4-5 hengelle 1500 W tehon ansiosta. Varustettu sisäänrakennetulla sisäisellä vedenpinnan osoittimella. Ylikuumenemissuoja sammuttaa vedenkeittimen automaattisesti veden kiehumisen jälkeen. Lämpövaroke estää myös tyhjän vedenkeittimen käytön, mikä säästää energiaa ja suojaa käyttäjän turvallisuutta. Mukavuussyistä se on varustettu kääntyvällä litteällä pohjalla, ja ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lämmityselementillä, sekä kiehuvasta vedestä ilmoittavalla merkkivalolla. Keittää 1,2 litraa vettä kerralla.

Lämpötila säädelty vedenkeitin sallii sekä kiehumisen että kuumentamisen alueella 60–100 astetta, mikä on hyödyllistä tietyntyyppistä teetä valmistettaessa ja muissa tilanteissa, joissa keitetyn veden pitäisi jäähtyä hieman ennen käyttöä. Lämpötilaa säädetään vedenkeittimen painikkeilla ja näytetään nestekidenäytössä. Keitin on varustettu lämpövarokkeella, joka estää laitteen ylikuumenemisen. Lisäksi käyttäjälle ilmoitetaan veden kiehumisesta äänimerkillä.

Klassinen 1 litran vedenkeitin on hyödyllinen jokaisessa keittiössä, toimistossa ja opiskelijoiden asuntolassa. Turvallisuussyistä se on varustettu automaattisella sammutuksella, joka suojaa vedenkeitintä kuivaksi kuivumiselta, ja katkaisee vedenkeittimen pois päältä heti, kun vesi kiehuu. Vedenkeitin on varustettu suodattimella, joka pysäyttää sedimentit, mikä parantaa veden makua ja laatua. Sen toiminnallisuutta lisää vakaa pohja ja kirkas kaksipuolinen vedenpinnan osoitin. Vedenkeitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja on varustettu tehokkaalla 1200 W: n lämmityselementillä, mikä tekee siitä sprinttimestarin veden kiehumisessa. Vedenkeittimen moderni muotoilu ja hopeakotelo on täydennetty LED-merkkivalolla, joka kertoo, että vesi on juuri kiehunut.

AD 4076 Blender on 1000 W: n tehokas laite, jota voidaan käyttää sekoittamaan tai soseuttamaan elintarvikkeita. Se toimii kahdella eri nopeusasetuksella, sekä mahdollistaa jään murskaamisen. Lisäksi voit käyttää pulssitoimintoa nopeuden lisäämiseksi väliaikaisesti.

BRAUN SÄHKÖHAMMASHARJA ORAL-B VITALITY 100 WHITE Ladattava sähköhammasharja. 2 min ajastin. Perusteellinen syväpuhdistus. Kompakti laturi. Blister pakattu.

Tyylikäs musta induktioliesitaso on valmistettu laadukkaasta Schott Ceran materiaalista, upeana yksityiskohtana on viistetyt fasetti reunat. Tasossa on monipuoliset ominaisuudet, joita ovat vakio-ominaisuuksina mm. booster-toiminto, lapsilukko, näppäinlukko.

Valkoinen kalusteuuni, jossa monitoimiuuni, aidolla kiertoilmatoiminnolla. Luukku on 3-kertainen lämpölasi, ja varustettu tyylikkäällä metallikahvalla sekä säätönupeilla. Energialuokka A.

55cm leveä tyylikäs musta retro jenkkikaappi. Ovissa upeat kromatut kahvat. Jääkaapissa viinipulloteline. Yläosassa erillinen pakastusosa. Oven kätisyys aina oikea, kätisyyttä ei voi vaihtaa. Laite on varustettu pitkällä virtajohdolla. Energialuokka A+.

CR 7314 metallijalustan tuuletin on varustettu kauko-ohjaimella, jonka ansiosta ei tarvitse nousta ylös ja lähestyä laitetta, jotta se voidaan kytkeä päälle tai pois päältä, muuttaa puhaltimen nopeutta tai valita yhden kolmesta työstä ohjelmia. Tällöin jalustapuhallin voidaan sijoittaa vaikeasti saavutettavaan paikkaan, esimerkiksi pöydän taakse, ja se on silti mukava käyttää. Lisäksi se voi toimia myös silloin, kun et ole huoneessa ja viileä se sinulle, koska sillä on ajastin, joka toimii jopa kuusi tuntia. Sen poikkeuksellinen käyttömukavuus on laitteen tyylikäs muotoilu. 

Nykyään yhä useammin ilmastointi lakkaa olemasta ylellisyyttä ja siitä tulee välttämätön laite jokaisessa kodissa. Ilmastonmuutokset antavat meille yhä useamin aurinkoisen ja kuuman kesän. Jos etsit tapaa viilentää ilmaa ympäristössäsi, kannettava ilmajäähdytin 3 in 1 CAMRY CR7908 on todella hyvä ratkaisu!

Toiminnallisuus ja pieni koko

Ilmanjäähdyttimen ADLER AD 7906: n etuna on se, että se yhdistää kolme toimintoa: ilman jäähdytys, puhdistus ja kosteutus. Siinä on sisäänrakennettu vesisäiliö, jossa on vesitasoilmaisin (7 litraa) ja kaksi erityistä jäähdytyselementtiä, jotka pakastimessa jäähdytyksen jälkeen ja kylmän vesisäiliön sijoittaminen takaavat kylmän ilman. Käyttäjä voi valita 3 eri tuulettimen nopeudesta ja säätää suoraan huoneen tai toimiston lämpötilaa. Värähtelytoiminto takaa paremman ilmavirran alueen laitteen ympärille. Pieni koko ja paino, 4 pyörää ja mukavat kahvat mahdollistavat sen siirtämisen nopeasti ja helposti huoneiden välillä.

Helppokäyttöisyys
Laitteessa on myös lämpötila-anturi digitaalisessa näytössä paikallisten olosuhteiden tarkistamiseksi. Ilmanjäähdytin on varustettu digitaalisella kosketuspaneelilla, jonka ansiosta laite on helppo puhdistaa ja painikkeiden mekaaninen vaurioituminen on vähäisempää. Näytön sammutustoiminnon ansiosta voimme jättää laitteen päälle yöksi ja älä altista laitetta näkyville.  Kotitalouskäyttöön tarkoitetun ilmanjäähdyttimen tulisi olla helppo käsitellä, jotta jokainen kotitalouden jäsen voi jäähtyä nopeasti ja helposti ilman tarvetta. Laitteen yläosassa oleva selkeä paneeli helpottaa päälle / pois päältä ja oikean nopeuden valitsemiseen.

60cm leveä ja 185cm korkea automaattisulatteinen jääkaappi. Ylös asti ulottuva täysikorkea ovi on viimeistelty tyylikkäällä metallikahvalla. Ilmankierto on tehostettu sisätilan yläosaan sijoitetulla puhaltimella. Laitteen takana olevat pyörät helpottavat laitteen siirtämistä. Jääkaappi on varustettu viidellä turvalasihyllyllä, tilavilla ovilokeroilla sekä kahdella vihanneslaatikolla. Laite on varustettu pitkällä 250cm liitäntäjohdolla. Lauhdutin sijaitsee laitteen takaseinässä. Energialuokka A+.

Tehokas tuuletin 30 W. Siinä on erittäin vakaa pohja, joka mahdollistaa sen sijoittamisen epätasaiselle pinnalle pelkäämättä, että se kaatuu. Pyörivän pään ansiosta yksi laite voi jäähtyä isommalle alueelle. Kulman säätö mahdollistaa ilmavirran muuttamisen vaakasuorasta pystysuoraan. AD 7301-puhaltimen halkaisija on 15 cm, joten se on pieni ja kevyt, mikä tekee sen kuljettamisesta tai sijoittamisesta johonkin paikkaan, jossa ei ole paljon tilaa. Kaksi nopeuden asetusta mahdollistavat ilmavirran voimakkuuden säätämisen.

Tehokas tuuletin 60 W. . Siinä on erittäin vakaa pohja, joka mahdollistaa sen sijoittamisen epätasaiselle pinnalle pelkäämättä, että se kaatuu. Pyörivän pään ansiosta yksi laite voi jäähtyä isommalle alueelle. Kulman säätö mahdollistaa ilmavirran muuttamisen vaakasuorasta pystysuoraan. AD 7302-tuulettimen halkaisija on 23 cm, joten se on pieni ja kevyt, mikä tekee sen kuljettamisesta tai sijoittamisesta johonkin paikkaan, jossa ei ole paljon tilaa. Kaksi nopeuden asetusta mahdollistavat ilmavirran voimakkuuden säätämisen.

Tehokas puhallin, jonka nimellisarvo on 80 W.  Siinä on erittäin vakaa pohja, joka mahdollistaa sen sijoittamisen epätasaiselle pinnalle pelkäämättä, että se kaatuu. Pyörivän pään ansiosta yksi laite voi jäähtyä isommalle alueelle. Kulman säätö mahdollistaa ilmavirran muuttamisen vaakasuorasta pystysuoraan. AD 7303 -malli on keskimääräinen halkaisija 30 cm. Kolmen nopeusasetuksen avulla voidaan säätää ilmavirran voimakkuutta.

Tehokas tuuletin, jonka nimellisarvo on 90 W. Siinä on erittäin vakaa pohja, joka mahdollistaa sen sijoittamisen epätasaiselle pinnalle pelkäämättä, että se kaatuu. Pyörivän pään ansiosta yksi laite voi jäähdyttää isompaa aluetta. Puhalluskulman säätö mahdollistaa ilmavirran muuttamisen vaakasuorasta pystysuoraan. AD 7305 -jalustan tuulettimen halkaisija on 40 cm, joka suurentaa jäähdytyspintaa ja kolme nopeusasetusta mahdollistavat ilmavirran voimakkuuden.  Puhallin on täydellinen, kun jäähdytys on tarpeen paikassa, jossa ei ole huonekaluja tai muita esteitä.

55 cm leveä lokerojääkaappi, jossa **** pakastava lokero laitteen sisällä. Oven kätisyys vaihdettavissa. Tukeva oven kahva helpottaa avaamista. Energialuokka A+.

Tyylikäs musta induktioliesitaso on valmistettu laadukkaasta Schott Ceran materiaalista, upeana yksityiskohtana on viistetyt fasetti reunat. Tason säätö tapahtuu helppokäyttöisellä liukukytkimellä. Tasossa on monipuoliset ominaisuudet, joita ovat vakio-ominaisuuksina mm. booster-toiminto, lapsilukko, näppäinlukko, automaattinen virrankatkaisu, käytön keskeytys toiminto sekä ajastus. Lisäominaisuuksina tasossa on automaattitoimintona paisto- (160ast.), lämpimänä pito-, suklaan sulatus- ja kiehumislämpötila toiminto.

Tyylikäs valkoinen kalusteuuni, jossa monitoimiuuni, aidolla kiertoilmatoiminnolla. Luukku on 3-kertainen lämpölasi, ja varustettu tyylikkäällä metallikahvalla sekä säätönupeilla. Energialuokka A.

60cm leveä monitoimiuunilla varustettu induktio lattialiesi. Uunissa on perinteisien vastuksien lisäksi kiertoilmavastus. Valkoisen lieden tyylikkäänä yksityiskohtana on musta lasiluukku. Lasiluukku on varustettu 3-kertaisella lasilla sekä lapsilukolla. Lieden takaa löytyvät siirtopyörät laitteen liikuttamista varten. Vakiona lieden mukana tulevat matala ja syvä pelti sekä uuniritilä. Uunin alaosassa on näppärä säilytystila esim. uunivarusteille. Lieden korkeus on säädettävissä 90cm/85cm. Energialuokka A.

50cm leveä monitoimiuunilla varustettu induktio lattialiesi. Uunissa on perinteisien vastuksien lisäksi kiertoilmavastus. Valkoisen lieden tyylikkäänä yksityiskohtana on musta lasiluukku. Lasiluukku on varustettu 3-kertaisella lasilla sekä lapsilukolla. Lieden takaa löytyvät siirtopyörät laitteen liikuttamista varten. Vakiona lieden mukana tulevat matala ja syvä pelti sekä uuniritilä. Uunin alaosassa on näppärä säilytystila esim. uunivarusteille. Lieden korkeus on säädettävissä 90cm/85cm. Energialuokka A.

48cm leveä perinteinen pakastinkaappi sopii pieneenkin tilaan. Pakastimessa on 3 pakastuslaatikkoa. Oven kätisyys on käännettävissä. Energialuokka A+.

Uusi 8 kg täytöllä varustettu edestä täytettävä pyykinpesukone. Laitteessa tehokas 1400 kierr. linkous mahdollisuus, jolloin jäännöskosteus 53%.

Energialuokka A++. Monipuoliset pesuohjelmat ( 15 kpl ) . Näytössä jäljellä olevan pesuajan näyttö. Viiveajastus mahdollisuus. 

Laitteen syvyyden vuoksi kuivausrumpu istuu tukevasti koneen päällä. 

100 litran säiliöpakastin elektronisella ohjauksella. Kahva on integroitu kanteen. Lämpötilaa säädetään etuseinässä olevalla elektronisella säätötermostaatilla. Säiliössä tulee 1 pakastuskori vakiona. Energialuokka A+.

260 litran säiliöpakastin elektronisella ohjauksella. Kannessa tukeva kahva. Lämpötilaa säädetään etuseinässä olevalla elektronisella säätötermostaatilla. Säiliössä tulee 1 pakastuskori vakiona. Energialuokka A+.

Aktiivihiilisuodatin pakkaus, sis. 2kpl. Sopii liesituulettimiin HLT502 ja HLT602

48 cm leveä automaattisulatteinen jääkaappi sopii pieneenkin tilaan. Sisävalo ja 2 lasihyllyä. Ovessa on kiinteät hyllyt. Oven kätisyys on vaihdettavissa. Energialuokka A+.

Uudistunut energiatehokkaampi liesituuletin. Laitteessa on vaihdettava led valo sekä huippu imuteho. Tehoalueet on säädettävissä kolmelle eri tasolle. Etupaneelin säätimet ovat painonapeilla. Laite on mahdollista kytkeä hormiin tai huoneilmakiertoon (tarvitsee erikseen hankittavan aktiivihiilisuodattimen.) Hormiliitännän halkaisija on 120mm. Liesituulettimen äänitaso on 60db. Ilmanpoistokyky 194m3/h. Energialuokka C.

Uudistunut energiatehokkaampi liesituuletin. Laitteessa on vaihdettava led valo sekä huippu imuteho. Tehoalueet on säädettävissä kolmelle eri tasolle. Etupaneelin säätimet ovat painonapeilla. Laite on mahdollista kytkeä hormiin tai huoneilmakiertoon (tarvitsee erikseen hankittavan aktiivihiilisuodattimen.) Hormiliitännän halkaisija on 120mm. Liesituulettimen äänitaso on 60db. Ilmanpoistokyky 194m3/h. Energialuokka C.

Klassikko jääkaappi ns. Baarikaappi kokoa. Lankahylly jakaa tilan kätevästi kahteen osaan. Termostaattisäädin laiteen sisällä takaseinässä. Pieni 5 litran pakastin 0- -6 astetta. Energialuokka A+.