Tietoa yrityksestä

Suomen Kodinkonetukku Oy, eli lyhyemmin SKT, on itsenäinen, Suomalainen, kodinkoneiden tukkukauppaan ja maahantuontiin erikoistunut yritys. SKT on toiminut jo vuodesta 1993. Yritys työllistää 4 henkilöä, jotka keskittyvät asiakasmarkkinointiin ja taustatoimintojen hoitamiseen. Yrityksen kotipaikka on Helsinki. Päivittäisiä aisiakaskontakteja hoidamme Oulusta, Seinäjoelta ja Helsingistä käsin.

Toiminta-ajatuksenamme on luoda asiakkaillemme lisäarvoa, joka osaltaan mahdollistaa yksityisen jälleenmyyjän markkina-aseman säilymisen ja kehittymisen. Tukeudumme toiminnassamme vahvojen ja laadukkaiden tavarantoimittajien tuotevalikoimaan.

Toimintatapamme

Suomen Kodinkonetukku toimii ns. b to b markkinoilla eli asiakkaanamme ovat alan erikoisliikkeet,kodinkoneita valikoimissaan pitävät alan päivttäistavara - ja rautakaupat, sekä paikalliset halpahallit. Kuluttajien kontaktit pyrimme parhaan kykymme mukaisesti ohjaamaan paikallisen alan vähittäistoimijan palvelujen piiriin.

Toimintamme kivijalka on hyvä vuorovaikutteinen yhteistyö niin asiakkaittemme, kuin tavarantoimittajiemme kanssa. Toimintamme perustuu kustannustehokkaaseen organisaatioon, jonka sitoutuminen asetettuihin laadullisiin ja määrällisiin tavoitteisiin on kiistatonta. Joustavuus ja nopea reagointikyky muuttuviin markkinatilanteisiin mahdollistaa kilpailukykyisen toiminnan myös tulevaisuudessa.

Logistiikka

Tavaraliikenteestämme asiakkaillemme huolehtivat hyvät yhteistyökumppanimme.

Varastologistiikkamme on ulkoistettu. Sen toiminnasta vastaa Kaukokiito Sastamala/ Kuljetusliike Finska Oy,Sahakatu 1 38200 Sastamala

Kuljetuksista vastaavat Kaukokiito sekä Posti Oy Taloushallinnon yhteistyökumppaninamme toimii Oscar Software (Tampere).