Huoltoon, varaosien saatavuuteen tai tuotteteiden käyttöön liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä keskushuoltoomme seuraavasti:

Suuret Kodinkoneet:

 

Maahantuomamme Helkama – kodinkoneet valmistetaan noudattaen erittäin tarkkaa laadunvalvontaa. Kaikki laitteet on valmistettu noudattaen EU:n laitteille asetettuja normistoja, niin turvallisuuden, kuin materiaalienkin suhteen. Jos kuitenkin havaitset hankimassasi laiteessa vian / puutteen, joka johtuu laitteen valmistuksessa käytetyistä materiaaleista tai itse valmistusprosessista, on siitä reklamoitava välittömästi.

Kaikilla maahantuoduilla Helkama – kodinkoneilla on 24 kuukauden (2v.) takuu, joka kattaa em. mainitut esiin tulleet puutteet.  Laitteen virheellisestä käytöstä ( vastoin käyttöohjeistusta) johtuvat viat eivät kuulu takuun piiriin.

Kuluttajan on hyvä säilyttää ostokuitti todistuksena ostopaikasta / ostopäivästä, jolloin asioiden hoito takuu tapauksissa helpottuu huomattavasti.

Takuukäytäntö

Kaikissa Helkama- kodinkoneiden takuu tapauksissa on aina ensin otettava yhteyttä keskushuoltoomme ja tehtävä sinne asianmukainen selvitys mistä laitteesta on kyse ja mikä vika laitteesta on havaittu. Keskushuoltomme ottaa tämän jälkeen tapauksen välittömästi hoidettavakseen ja ohjeistaa paikallista huoltoliikettä jatkotoimenpiteiden suhteen. Samoin kuluttaja saa tällöin välittömän palautteen asian etenemisen suhteen.

Keskushuollon yhteystiedot:

Kuluttajaneuvonta:      puh. 0400 290 400 klo 8.30 - 11.30 ja 12.30 - 15.00

                                      Huoltokutsu tästä: www.kodinkonetukku.fi/huoltokutsu

Mikroaaltouunien takuuhuolto:

Helkama/ Kotikokki mikroaaltouunien takuutapaukset suoritetaan edelleen suoraan tuotevaihtona myyjän toimesta. Reklamaatiot tehdään edelleen osoitteesta:

https://www.kodinkonetukku.fi/takuuvaihtolomake

eli www.kodinkonetukku.fi > jälkimarkkinointi  > Takuuvaihdot > Takuuvaihtolomake ( yleinen)

 


Luxor Televisiot:

Keskushuolto:

Keski-Uudenmaan Elektroniikka Oy,
Santaniitynkatu 7, 04250 Kerava
puh.09-2940784 ; info@kuetron.fi

Pienet Kodinkoneet:

Laitteilla pääsäänätöisesti tuotevaihtotakuu. Tästä pääsäännöstä saattaa poikkeuksia. kts takuuehdot

Philips valtuutettu keskushuolto:
InfoCare CS Oy (kaikki tuotteet) Silvastintie 1 01510 Vantaa
Puh. 010 310 8100 Sähköposti:
huolto@infocare.fi